Over MoreTravelBooks

MoreTravelBooks is ontstaan vanuit René zijn liefhebberij voor de bergsport. 
Hij is de eigenaar van MoreTravelBooks en hij heeft zijn kennis & kunde toegepast in deze gespecialiseerde reisboeken en kaarten winkel.

Onderweg op de Augsburger Höhenweg - Lechtal.....

René is zelf al vanaf zijn jonge jaren actief in de heuvels en bergen van Europa met als favoriete gebieden Corsica, Schotland en Noorwegen, maar zeker ook de Alpen en de Dolomieten. Later werden ook regio's buiten Europa bezocht zoals Tasmanië, Hawaii, Alaska en Patagonië.......

En dit is wat hij nog steeds doet. Dat kan zijn in de vorm van dagwandelingen, huttentochten, meerdaagse trektochten met volledige uitrusting, wintertochten op sneeuwschoenen of ski's, klettersteigen of alpine klimroutes. Elke vorm van het te voet buiten onderweg zijn is prima.


Op de Grosse Aggenstein - Huttentocht Tannheimer Berge - Oktober 2016 ....Lees Verslag

.........het bezig zijn met kaart en kompas, het inlezen en plannen van tochten voor zichzelf en anderen. Ondanks het digitale tijdperk is een kaart (en kompas) nog steeds 'n onontbeerlijk hulpmiddel voor wandelaars en fietsers maar bv. ook voor automobilisten.

Hetzelfde geldt voor een goed gerechercheerd reis-, wandel- of fietsboek.
Alle informatie kort en b0ndig samengevat.

MoreTravelBooks vindt u binnen Holiday Sport op de Vordenseweg 1 in Lochem. Wij zijn in 2010 gaan samenwerken met Holiday Sport en dit is een prima combinatie gebleken.


Want naast de boeken en kaartencollectie heeft Holiday Sport allerhande artikelen in huis voor een geslaagde (wereld)reis, wandel- of fietsvakantie. U vindt oa. rugzakken, trolleys, fietstassen, slaapzakken, tenten, branders, kleding, schoeisel en andere praktische accesoires.

Schotse Hooglanden CWT - Oktober 2017...Lees verslag

Denk hierbij aan alle activiteiten die u onderneemt vanuit uw (trekkers)tent, caravan, camper of anderzijds.  U kunt altijd bij ons in Lochem terecht..........

Mocht u vragen hebben over boeken en/of kaarten, of wilt u iets weten, overleggen of inzien over een tocht die u wilt plannen ?  Aarzel niet om te komen buurten in Lochem of anderszijds contact met ons te zoeken.

Aan het begin van de 9-daagse trektocht over Gran Canaria.......Lees VerslagKlik HIER voor de ligging van Holiday Sport.
GPS coordinaten zijn: Lengtegraad - 52,14836  Breedtegraad - 6,39078 
of in UTM-WGS84: 32U 321440 5780642

Ervaringen van klanten

  • 09-11-2018 - Hello René, I've received the maps and guides in good...  lees meer
  • 09-11-2018 - Er was een langere levertijd aangegeven ivm vakantie. Levering kwam...  lees meer
  • 22-10-2018 - Ik kom regelmatig in Lochem in de winkel om ideeën...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel