Retourneren:

Reclames en aansprakelijkheid

a. U heeft na het ontvangen van uw bestelling 14 dagen bedenktijd. Mochten de boeken en/of kaarten niet aan uw verwachting voldoen en wilt u één of meerder items retourneren stuur ons dan via de mail het retourformulier toe en - indien mogelijk - stuur in geval van een geconstateerde beschadiging even een foto mee !

info@moretravelbooks.net

Na ontvangst van uw mail zien wij dan graag binnen 14 dagen de aankopen retour. Zodra wij deze dan hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag plus eventuele gemaakte kosten terug storten. 

Bellen kan uiteraard ook:

06-36323122 of 0314-621947

Retourneren

 Indien de bestelling niet aan uw verwachting voldoet, heeft u het recht de ontvangen goederen binnen 14 werkdagen te retourneren, waarna restitutie van uw betaling volgt – dus zowel het produkt en betaalde verzendkosten, indien van toepassing  – mits de goederen in ongeschonden staat bij MoreTravelBooks aankomen. Kosten het retourneren zelf zijn voor de klant.

 Indien u een bestelling retourneert wegens een geconstateerde ernstige beschadiging, misdruk of bindfout, of u retourneert een niet besteld product, dan worden behalve uw volledige betaling tevens de door u gemaakte portokosten vergoed, mits u de goederen met de voordeligst mogelijk verzendwijze verstuurt.


ODR Platform:

Verder willen we u wijzen op de aanwezigheid van het ODR Platform.
Dit is het Europese platform voor geschillenbeslechting.

Mochten er problemen zijn tussen U en webwinkel dan kunt u als consument het geschil voorleggen aan de geschillencommissie via dit platform

Ga voor meer informatie naar: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


KVK nr. : 09167638

BTW nr. : 1631.18.942.B01

Ervaringen van klanten

  • 09-11-2018 - Hello René, I've received the maps and guides in good...  lees meer
  • 09-11-2018 - Er was een langere levertijd aangegeven ivm vakantie. Levering kwam...  lees meer
  • 22-10-2018 - Ik kom regelmatig in Lochem in de winkel om ideeën...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel