Retourneren:


Reclames en aansprakelijkheid

a. U heeft na het ontvangen van uw bestelling 14 dagen bedenktijd. Mochten de boeken en/of kaarten niet aan uw verwachting voldoen en wilt u één of meerder items retourneren stuur ons dan via de mail het retourformulier toe en - indien mogelijk - stuur in geval van een geconstateerde beschadiging even een foto mee !

info@moretravelbooks.net

Na ontvangst van uw mail zien wij dan graag binnen 14 dagen de aankopen retour. Zodra wij deze dan hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag plus eventuele gemaakte kosten terug storten. 

Bellen kan uiteraard ook:

06-36323122 


Retourneren

a. Indien de bestelling niet aan uw verwachting voldoet, heeft u het recht de ontvangen goederen binnen 14 werkdagen te retourneren, waarna restitutie van uw betaling volgt – dus zowel het produkt en betaalde verzendkosten, indien van toepassing  – mits de goederen in ongeschonden staat bij MoreTravelBooks aankomen. Kosten van het retourneren zelf zijn voor de klant.

b. Indien u een bestelling retourneert wegens een geconstateerde ernstige beschadiging, misdruk of bindfout, of u retourneert een niet besteld product, dan worden behalve uw volledige betaling tevens de door u gemaakte portokosten vergoed, mits u de goederen met de voordeligst mogelijk verzendwijze verstuurt.


Klachten & hoe het op te lossen

Geachte klant,

U mag er vanuit gaan dat we altijd ons uiterste best doen om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen met betrekking tot  advies en/of het uitleveren van de bestelde boeken en/of kaarten. Helaas zijn wij ook niet onfeilbaar en kan er altijd iets mis misgaan.

Bent u niet tevreden over de geleverde kwaliteit of is een bestelling na 3 of 4 dagen nog niet binnen ?  Neem a.u.b. contact met ons op!

Dit kan door ons te mailen:

info@moretravelbooks.net  

Of door ons te bellen :

Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag (06-36323122)
en op woensdag, vrijdag en zaterdag (0575-253795 - optie 3)
Wij zullen zo snel mogelijk reageren en dan proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen

U kunt een klacht ook schriftelijk indienen. Ook hier zullen we zo snel mogelijk reageren. Voorzie een schriftelijke klacht van uw naam, adres, woonplaats en bestelnummer. Mocht er eventueel sprake zijn van restitutie stuur ons dan ook uw bankrekeninggegevens toe en stuur deze naar:

Reisboekhandel  MoreTravelBooks
Vincent van Goghstraat 11
7021EB Zelhem

Bent u niet tevreden over de afhandeling of de oplossing van uw klacht? Dan kunt u deze in behandeling laten nemen door de onafhankelijke geschillencommissie (www.sgc.nl) of de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europese ODR-platform (ec.europa.eu/consumers/odr).

Prijsverschillen Website en voorgedrukte prijzen op artikel

De  prijzen zoals deze op onze website zijn aangegeven zijn inclusief BTW. In een aantal gevallen zult u prijzen aantreffen op boeken en kaarten die aangegeven zijn in Dollars, Euro's en /of Ponden.

Deze prijzen zijn meestal (iets) lager dan de prijzen die wij hanteren. Het prijsverschil wordt voornamelijk veroorzaakt door bestel- en transportkosten en verschillen in BTW.


ODR Platform:

Verder willen we u wijzen op de aanwezigheid van het ODR Platform.
Dit is het Europese platform voor geschillenbeslechting.

Mochten er problemen zijn tussen U en webwinkel dan kunt u als consument het geschil voorleggen aan de geschillencommissie via dit platform

Ga voor meer informatie naar: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


KVK nummer. : 09167638

btw nummer. : 1631.18.942.B01

btw indentificatienummer. : NL001866865B46

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel