Vorige Artikel 20 van 25 Volgende

Wandelgids - Trekkinggids MoselSteig | Rother Verlag | ISBN 9783763344338

€ 15,90 (inclusief btw)

(ISBN: 9783763344338, 2020, 136 pagina's)

Pocketformaat Duitstalige wandelgids met de beschrijving van de MoselSteig. Deze gids bevat duidelijke kaartjes met de wandelingen erop ingetekend, hoogteprofielen, grafieken, beschrijving van de route en beknopte beschrijving van bezienswaardigheden en foto's. De wandelingen variëren van kort (een paar uur) tot maximaal een hele dag. Van de routes is ook een GPS-track beschikbaar.

- Rother gidsen zijn dé gidsen voor het alpengebied of het nu voor de dagwandelaar, huttentocht wandelaar of de klimmer is. Daarnaast geven ze ook een groot aantal gidsjes uit over het Europese middelgebergte, Scandinavië, het UK en het middellandse zee gebied.


- Het is absoluut de moeite waard om langs de Moezel te wandelen van Perl naar Koblenz.

Het is een lange afstandswandelroute van 370,5 km die in Perl (70 km ten zuiden van Trier) begint en in Koblenz eindigt. Het is een historische route die al honderden jaren in gebruik is met prachtige uitzichten op de rivier, wijngaarden en pittoreske dorpjes. Het is ook een route met aantrekkelijke culturele onderbrekingen in Trier en Koblenz, plaatsen die de moeite waard om te bezoeken. In deze wandelgids staat ook een kleine stedengids voor Trier.

De meerdaagse wandelroute wordt in deze gids beschreven in 24 etappes met aan het eind van de dag altijd de mogelijkheid te overnachten. De adressen van hotels staan vermeld. De Moselsteig is over het algemeen van gemakkelijke tot gemiddeld niveau en meestal zijn de dagetappes rond de 15 km.

Maar er zitten ook een aantal zware en/of lange etappes bij. De wandelgids van de Moselsteig bevat alle benodigde informatie, de uitvoerige routebeschrijving met kaartje en hoogteprofiel per etappe en kleurenfoto's waarop u kunt zien hoe aantrekkelijk de wandelroute is en wat u kunt verwachten.

 

© 2013 - 2021 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel