Vorige Artikel 5 van 13 Volgende

Reisgids Canada Oost | ANWB Wereldreisgids | ANWB | ISBN 9789018039769

€ 25,95 (inclusief btw)

(ISBN: 9789018041519, 2018, 520 pagina's)

De Wereldreisgidsen van de ANWB zijn de vertaalde reisgidsen van Dumont Verlag uit Duitsland.

Het zijn uitstekende, uitgebreide, handzame en praktische reisgidsen die enerzijds in een kort bestek de belangrijkste highlights van het reisgebied benoemen en anderzijds net iets wat dieper op de materie in dan de gangbare reisgidsen. Er is aandacht voor culturele bezienswaardigheden alsook voor natuurlijke bezienswaardigheden.


De Wereldreisgids Oost Canada is een uitstekende gids binnen het aanbod van reisgidsen voor het oosten van Canada. Ten eerste zijn er weinig Nederlandstalige reisboeken over dit gebied maar het is een zeer uitgebreid reisboek met heel veel praktische informatie, hotels, restaurants en openbaar vervoer, veel kaarten en plattegronden en routesuggesties.

Het is een prima reisgids voor zowel de georganiseerde als de individuele reiziger.
Er worden niet alleen culture items benoemd maar ook suggesties om actief bezig te gaan in de natuur. In de gids wordt het gebied beschreven in het oosten van Canada met Toronto, Ontario, de Niagarawatervallen, Algonquin National Park (kano tocht), Ottawa, St. Lawrence Islands ( kayaken), Montreal en omgeving, Quebec, New Brunswick en Prince Edward Island, Nova Scotia, Halifax, Cape Breton Island, Newfoundland en Labrador, Gros Morne National Park en de Viking Trail


 

© 2013 - 2021 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel