Artikel 1 van 14

Stadsgids Dresden, Leipzig en Omgeving | Dominicus - Gottmer | ISBN 9789025776534

€ 20,99 (inclusief btw)

(ISBN: 9789025776534, 2022, 200 pagina's)

De 'nieuwe' deelstaten van Duitsland zijn een verrassing voor wie het land al denkt te kennen. Dresden is uit zijn as herrezen als een echte cultuurmetropool.

Je kunt er kiezen uit musea en klassieke muziek van wereldniveau, maar er is bovendien een bruisend alternatief uitgaansleven. Leipzig heeft een reputatie vanwege moderne kunst, maar het is ook dé plek voor wie gewoon wil winkelen en genieten van de goede dingen van het leven.

En ook voor wie de plaats al eerder bezocht heeft, is er altijd wel iets nieuws te vinden. Beide steden zijn ontspannen, ruim opgezet en hebben bijzondere natuur binnen handbereik, deels zelfs binnen de stadsgrenzen: ideaal voor wie wil wandelen of fietsen. Heel nieuw is het gebied trouwens niet: het oude en het jonge verleden zijn niet weggepoetst en gepleisterd, maar bepalen nog vaak de sfeer, en 'sfeer' is er in allerlei soorten en maten.

Je vindt makkelijk een inwoner die wil uitleggen hoe het nu écht was, al heeft iedereen zijn eigen verhaal. De streek is niet in het verleden blijven hangen.

Deze handige gids – gelardeerd met kaderteksten, handige kaarten en plattegronden, praktische informatie en mooie foto's – helpt je om je eigen weg te vinden in het verleden en heden van dit bijzondere deel van Duitsland.


 

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel