Ervaringen van klanten

                             


 • Geplaatst door A. Schepers, Emmen
  Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets via het web bestelde bij MoreTravelBooks en ben ronduit tevreden. Via de duidelijke website en een vlotte afhandeling had ik volgende dag de wegenkaart van Georgie in huis. De wegenkaart van TerraQuest is tevens wat ik ervan verwachtte.
 • Geplaatst door Irma, Amsterdam
  Complimenten over de snelle en mooie aflevering van de bestelde boeken en kaart. Bedankt voor het extra geleverde boek. Wordt ten zeerste gewaardeerd.
  Als ik weer boeken of kaarten nodig heb, ga ik die zeker bij jullie bestellen !!
 • Geplaatst door Lotte, Vlaardingen
  Gisteren de boeken en kaarten ontvangen. Wat een originele manier om het in te pakken. Net alsof je een cadeautje krijgt!
 • Geplaatst door Lilian, Hasselt (B)
  Dag René, dank je wel dat je de kaarten in zo'n mooie verpakking heb toegestuurd. Konden het zo als verjaardagscadeau aanbieden. Super
 • Geplaatst door Gabi, Amersfoort
  Snelle levering, leuk verpakt en nog een aantal tips mbt tot onze huttentocht in de Schobergroep . Dank je wel.
 • Geplaatst door Rob Vanzomeren, Herent (B)
  Perfecte levering en wat een leuk en toepasselijk inpakpapier.
  We kunnen niet wachten om weg te gaan met onze camper.
 • Geplaatst door Jan, Kampen
  De levering was netjes op tijd binnen. Kreeg nog wat extra informatie meegestuurd over de regio waar we gaan lopen. Zeer attent.
 • Geplaatst door Henrieta uit Deventer
  De hele ervaring rond de bestelling en de reactie op mijn mailtje was positief. Het bestellen ging makkelijk, aflevering verliep snel en accuraat en de gids was stevig en erg leuk verpakt.
  In het mailcontact vroeg ik naar een wandelgids voor de regio ten noorden van de Franse Pyreneeën. Kreeg hier snel een reactie op met verschillende mogelijkheden. Top.
 • Geplaatst door Robert, Uitgeest
  Wij zijn op zoek naar een mogelijkheid om met de mountainbike van de Pyreneeën naar Santiago te fietsen en de meeste kaarten zijn te grof. We kwamen de kaartenset van CNIG tegen die het gehele gebied laat zien met een schaal van 1:50.000. We moete nog wel de route uitzoeken maar deze kaarten gaan ons daar zeker bij helpen.
 • Geplaatst door Sverre, Doetinchem
  Gisteren de gidsen en kaarten gevonden voor onze wandelvakantie in Noord Portugal bij Holiday Sport in Lochem.
 • Geplaatst door E. Lieftink
  Hoi Rene,

  Dank je wel voor je snellen levering en de tip die je gaf mbt de afgeprijsde Zweedse kaarten. Zullen we het onze kanotocht veel plezier aan beleven. Tot een volgende keer.
 • Geplaatst door Hans
  Bestelling toegekomen verpakt in karton met wikkel van landkaart.
  Toffe persoonlijke toets ipv anonieme bezoldiging.
 • Geplaatst door H. Jorritsma uit Geesteren
  Beide fietsgidsen snel en leuk verpakt ontvangen. Wat ik ook erg prettig vond was het meedenken. Ik kreeg vlot na mijn bestelling de tip van 2 afgeprijsde fietskaarten die zich uitstekend laten combineren met de bestelde gidsjes.
 • Geplaatst door Ries, Franeker
  Gewoon goed en snel geleverd. Tot een volgende keer
 • Geplaatst door Robert, Goes
  Ik had een aantal vragen gesteld over wandelkaarten aan Moretravelbooks en de wijze van beantwoorden was heel prettig. Heel gedetailleerd en veel uitleg. Dit ondanks dat ik nog geen bestelling heb geplaatst. Dit zullen we zeker gaan doen als we onze tocht helemaal hebben uitgewerkt. Uitstekende service.
 • Geplaatst door Judy Dykstra from Colorado Springs, USA
  This was the first time that I've ordered European walkingmaps. I've received the package in 6 days. Thank you for the quick delivery and for the nice packaging.
 • Geplaatst door Richard, Wageningen
  Onlangs een aantal Fraternali editore wandelkaarten ontvangen. Dit zijn zeer gedetailleerde kaarten met alle info die je als wandelaar nodig hebt om je te kunnen oriënteren in regio Piemonte. Gaan hier zeker veel plezier van beleven.
 • Geplaatst door T. Vermeer
  Goede Service en snelle levering van een super leuk ingepakt pakketje.
 • Geplaatst door Leroy, Purmerend
  Vanmorgen onze bestelling mogen ontvangen. Wel een hele leuke manier om deze in te pakken. Net alsof je jarig bent! Heel origineel.
 • Geplaatst door Mw. Fredriks, Holten
  Afgelopen zaterdag waren we in de winkel in Lochem om ons te oriënteren mbt een fietstocht in en rond de Alpen. We zijn uitgebreid geholpen en wat een heerlijk aanbod aan fietsgidsen en kaarten. Uitstekend adres.
 • Geplaatst door Gea ten Boere, Groningen
  Vorige week een 6-tal kaarten besteld waarvan er één niet op voorraad was. Stond een levertijd voor van 3 dagen en dat klopte met de praktijk. Dank u wel voor de vlotte afhandeling.
 • Geplaatst door R. Leeflang, Monnickendam
  Mijn ervaringen met MoreTravelBooks zijn ronduit goed. Ik koop hier langere tijd de kaarten voor mijn wandeltochten. De laatste keer kwam ik er niet helemaal uit en had ik wat hulp nodig bij het gebied waarin wij wilden gaan lopen. Na uitgebreid telefonisch contact kwamen we samen tot de juiste kaarten. Fijne service.
 • Geplaatst door Ronald Klein-Gunnewiek, Ruurlo
  De bestelde kaarten werden vanmorgen aan huis afgegeven. Superservice.
 • Geplaatst door R. Leeflang, Monnickendam
  Ik had 4 topografische kaarten uit de afgeprijsde kaarten van (Noord)Noorwegen besteld. Was even benieuwd hoe de kwaliteit van de kaarten zou zijn. Maar helemaal geweldig. Meteen ook nog 3 aansluitende kaarten bijbesteld.
 • Geplaatst door Jos uit Haaksbergen
  Hallo, Jullie hebben mij met een probleem opgezadeld !!!

  Ik heb een boek over Kenya besteld. Het is prima aangekomen
  Maar het is zo mooi ingepakt dat ik bang ben dat mijn vriendin het niet gaat uitpakken!
  Zij zet het ingepakt in de boekenkast als blikvanger. En dat was niet de bedoeling

  Geweldig Hoe jullie het verpakt hebben Grote klasse.

  Ik heb er al een aantal foto’s van gemaakt. En dat jullie ons een mooie vakantie toewensen is uiterst attent

  Wij vertrekken 25 Januari voor 3 weken Kenya

  Good goan / Met vriendelijke groet / With kind regards
 • Geplaatst door Karin Janssen
  Altijd weer snel geleverd (leuk verpakt) en voor een aantrekkelijke prijs
 • Geplaatst door Lianne, Maastricht
  De wandelgids en de kaarten in goede orde ontvangen. De kaarten sluiten inderdaad precies aan. Dank je wel nog voor het meedenken. Tot een volgende keer.

  (sms, geplaatst in overleg met klant)
 • Geplaatst door Klaas Mollema
  Wat een grap! De postbesteller was al een tijd aan het zoeken in zijn bestelbus, maar kon het pakket niet vinden. Terwijl ik het uit de verte zag liggen, want een pakket van René is altijd duidelijk te herkennen!
  Opnieuw een heel pakket kaarten, keurig verzorgd! Snel bezorgd, op het afgesproken moment.
  Leuk en persoonlijk mail-contact: zeer gewaardeerd!
  Ik bestel al jaren bij René en zal dat blijven doen!
 • Geplaatst door Wilco, Ruurlo
  Wij komen regelmatig bij Holiday Sport en nemen dan ook altijd de tijd om even in de boekenhoek van René te snuffelen. Wij vragen regelmatig advies over wandelmogelijkheden in de Alpen en 2x hebben we een meerdaagse tocht gemaakt op aanraden van René en tot nu toe zijn dit telkens weer hele mooie tochten geworden.
 • Geplaatst door John en Regina, Geel - België
  We hebben de Camino Portugues gelopen aan de hand van de Village to Village wandelgids. Uitstekende gids. Goede beschrijvingen en duidelijke kaartjes. Aanrader.

  Daarnaast een pluim voor de snelle en leuk verpakte levering.
 • Geplaatst door S. Michielsen, Heerhugowaard
  Weer helemaal geslaagd bij MoreTravelBooks.
 • Geplaatst door S. Vossers
  Onlangs een fraaie reliëf kaart van het Alpengebied besteld. Kreeg deze netjes binnen de gestelde tijd binnen daar deze kaart direct van de leverancier zou worden opgestuurd. De kaart was besteld om mooi overzicht te hebben van het Alpengebied. Deze reliëfkaart leent zich daar uitstekend voor.
 • Geplaatst door Simon, Zutphen
  Onlangs waren we in de winkel om onze fietstocht in Spanje te plannen. Prima geslaagd. Complimenten zijn op z'n plaats wat betreft het assortiment en de kennis van de medewerkers.
 • Geplaatst door Joshua Baldwin from Snow Shoe, Pennsylvania - USA
  I ordered 2 walking maps for the Austrian mountains. I've got them at my home in Snowshoe 7 days later, in perfect condition and beautifully wrapped in a map of the French Alps. This was a nice experience.
 • Geplaatst door G. Timmermans, Eerbeek
  Vandaag onze bestelling mogen ontvangen. Alleen even een pluim voor de altijd zeer correcte manier van inpakken. Leuk verpakt maar vooral zo dat er geen beschadigingen kunnen ontstaan. Is lang niet altijd zo. Dank je wel.
 • Geplaatst door Wilma Joosten-Gerrits
  Vanmiddag het heel leuk verpakte reisboek mogen ontvangen. Snelle en goede service. Ik ben blij.
 • Geplaatst door Bertina uit Amersfoort
  Wat een ontzettend leuk verpakt pakketje! Snel en correct geleverd en wat een aangename verrassing... er zat een gratis kaart bij over de regio!! Dank je wel voor deze attentie!
 • Geplaatst door Hennie, Velswijk (GLD)
  Bestelling geplaatst met verzoek tot snelle levering. René woont blijkbaar kort bij mijn woonplaats want ik heb de bestelling nu al binnen.
 • Geplaatst door J. Timmermans, Groningen
  Vandaag hebben we de wandelgids van de GR92 binnen gekregen. Deze gids ziet er prima uit met een prettige indeling en overzichtelijke kaartjes. In mei gaan we de route lopen en we zijn dan ook blij dat we deze gids hebben kunnen kopen. Dit schijnt de enige gids te zijn van de GR 92.
 • Geplaatst door Linda, Voorschoten
  Wij hebben gelopen van Sierck-les-Bains / Dudelange naar Vic sur Seille en vervolgens door naar Ribeauvillé. We hebben de gidsjes gebruikt van de wandelende Cartograaf (delen 3 en 4). Dit zijn prima gidsjes met duidelijke route beschrijving, hoogte profielen en bezienswaardigheden etc. Alleen bevatten de gidsjes geen precieze adressen voor overnachting of openbaar vervoer. Voor dit laatste heeft www.degr5telijf.nl een actuele lijst met adressen en telefoonnummers beschikbaar.
 • Geplaatst door Simon, Utrecht
  Ik had een gids en een wegenkaart besteld. De gids was zoals aangegeven op de site niet op voorraad en zou leverbaar zijn in 4 dagen. We kregen deze twee dagen later al binnen.
 • Geplaatst door Sandra, Oldenzaal
  De bestelling was vlot in geleverd in een leuke verpakking
 • Geplaatst door Gabi, Hochkogelhaus
  Hi dear Rene!
  Just two days ago you were our guests at our place the Hochkogelhaus.
  If i remember right you are still in the mountains of the Tote Gebirge or on the way down. I hope the days are that beautiful for you as for us up here.
  The reason why i contact you is that i want to ask if you or probably Eduard would have a nice picture from the Schönberg especially from the top with the cross. The Nature-friends need one for the Nature-friends website and we would also use it for our website.
  Please let me know if there is a possibility.
  It was a pleasure to meet you two guys and please give my regards to Eduard.
  also best regards from Christl and Susi
  maybe our ways cross once again somewhere
 • Geplaatst door Eduard, Volendam
  Bij deze wil ik René bedanken voor de extra kaart wat hij mee stuurde bij mijn bestelling. Uiteraard was dit een verouderd exemplaar maar deze zal ons zeker goed van pas komen. Super.
 • Geplaatst door Annie, Oestgeest
  De gids La Palma van Cicerone aangeschaft mede om de GR 13 te lopen. Deze uitstekende gids was een goede begeleider op onze omronding van het eiland. Aanrader voor wie deze route wil gaan lopen !
 • Geplaatst door Adelheid uit Beek
  De wandelkaarten van Karttakeskus zien er fantastisch uit. Zullen hier onze aankomende wintertocht viel plezier van beleven. Verder een prettige website en vervolgens een vlotte levering in een leuke verpakking. Tot een volgende keer.
 • Geplaatst door Eduard, Lokeren
  Opnieuw snel geleverd in een mooie verpakking. De kaart waarin de vorige bestelling was verpakt is de aanleiding geweest voor deze bestelling !
 • Geplaatst door Megan, Tilburg
  Dag René,

  Fijn dat je de gids en de kaarten zo snel kon leveren. Dank hiervoor.
 • Geplaatst door Rogier Timmer, Wavre (B)
  Mooi filmverslag van jullie wandeling langs de westkust van Schotland. Leuk samengesteld met bijpassende muziek. Aangezien ik zelf ook meerdaagse wandelingen onderneem maar nog nooit in Schotland ben geweest heeft dit verslag me doen besluiten om mij eens te gaan verdiepen in de mogelijkheden aldaar.
 • Geplaatst door Samantha, Brugge
  Dank u wel voor het snel beantwoorden van zowel mijn vragen alsmede het versturen van de bestelling.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Ervaringen van klanten

 • 23-02-2020 - Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets...  lees meer
 • 23-02-2020 - Complimenten over de snelle en mooie aflevering van de bestelde...  lees meer
 • 23-02-2020 - Gisteren de boeken en kaarten ontvangen. Wat een originele manier...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2020 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Cookie statement De website van MoreTravelBooks gebruikt cookies om er voor te zorgen dat onze website naar behoren werkt. Dit door middel van functionele cookies. Zo gebruiken wij cookies voor: - het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc. - het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven - het onthouden van je winkelwagentje en/of verlanglijstje in de webshop - het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren - het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft - het mogelijk maken om te reageren op onze website Cookies voor statistiek MoreTravelBooks gebruikt daarnaast cookies voor statistiek, op basis van Google Analytics (_umtz, _utma, _utmb, _utmc): - het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s - het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s - het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt - het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven - het optimaliseren van de website