Reisgids - Cultuurgids Guatemala, Belize en Honduras | Dominicus | ISBN 9789025746858

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Momenteel niet meer leverbaar......

Deze aantrekkelijke reisgids beschrijft landschappen, cultuur, Maya tempels en samenleving, bezienswaardigheden en praktische informatie. De gids is rijk aan kleurenfoto's, kaarten en plattegronden en de boeiende thema-inzetjes vertellen over allerlei onderwerpen. Dominicus Reisgids Guatemala Belize Honduras, Gottmer.

- Guatemala, een land van tradities en kleurige klederdracht, van tempels uit het verleden, van een overweldigende natuur met actieve vulkanen, dichte jungles en een enorme diversiteit aan flora en fauna. Tevens een land met een heftig verleden van lange burgeroorlogen en gewelddadige machtswisselingen.

Verschillende trekpleisters, zoals Antigua, het meer van Atitlán en de tempels van Tikal, bewijzen al jarenlang hun waarde en zullen altijd blijven behoren tot de hoogtepunten van een reis door Guatemala. Andere gebieden zijn nog niet of nauwelijks geëxploiteerd, maar hebben wel de potentie een belangrijke toeristische attractie te worden. Zoals de recent opgezette ecologische projecten waar de reiziger die geïnteresseerd is in natuur en duurzaamheid zijn hart kan ophalen.

Een bezoek aan Guatemala laat zich goed combineren met een bezoek van enkele dagen of weken aan de buurlanden Belize en Honduras. Deze twee landen, die beide over een lange Caribische kustlijn beschikken en over een archipel van eilanden, gedrapeerd langs het een na grootste koraalrif ter wereld, vormen een mooie aanvulling op een reis door Midden-Amerika. 

(ISBN: 9789025746858, 2012, 300 pagina's)

reisgids Guatemala, reisgids Belize, reisgids Honduras

Ervaringen van klanten

  • 16-09-2018 - Op deze manier willen we René bedanken voor het helpen...  lees meer
  • 10-09-2018 - Dank u wel voor de vlotte levering en de Extra...  lees meer
  • 07-09-2018 - Wij hebben een landkaart besteld bij jullie voor de eerste...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel