Reisgids-Cultuurgids Georgië en Armenië | Dominicus | ISBN 9789025764654

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Verwacht Augustus 2018....

De Dominicus reisgidsen zijn kleurrijk met veel foto's, kaartjes en plattegronden. De nadruk ligt op cultuur, maar er staat ook flink wat praktische informatie in.

- De serie is dan ook uitgegroeid tot een onmisbare serie voor reizigers die graag een Nederlandstalige gids willen hebben die uitgebreid aandacht besteedt aan geschiedenis, kunst en cultuur.

- De gidsen beginnen met een aparte index van de kaarten en plattegronden. Daarna volgen hoofdstukken met achtergrondinformatie, geschiedenis, kunst en cultuur. Vervolgens worden de verschillende regio’s/steden beschreven in diverse hoofdstukken. Tot slot volgt de praktische informatie.

-" De Dominicus behandeld Armenie en Georgie, 2 landen in de Kaukasus. Gelegen tussen Rusland en Turkije in hebben deze twee landen een volledig eigen cultuur ontwikkeld die alleen al de moeite waard is om deze landen te bezoeken.

Maar dat is nog niet alles dat Georgië en Armenië te bieden hebben: een indrukwekkende en afwisselende natuur met onder andere de hoogste bergtoppen van Europa, een uiterst aangenaam subtropisch klimaat en een gastvrije bevolking zijn andere redenen om naar deze landen toe te gaan.

Je kunt je vakantietijd prima doorbrengen in de hoofdsteden Tbilisi of Jerevan, de Kaukasus ingaan bij Kazbegi of de Aragats beklimmen, rustig uitrusten in de wellness mogelijkheden van Bordzjomi en Jermoek of genieten op de stranden van de Zwarte Zee".

(ISBN: 9789025764654, 2018, 300 pagina's)

Ervaringen van klanten

  • 22-05-2018 - Hoi René,

    Ontzettend bedankt dat je zo snel de benodigde...  lees meer
  • 16-05-2018 - Vandaag onze bestelling mogen ontvangen. Alleen even een pluim voor...  lees meer
  • 10-05-2018 - We zijn net terug van onze trektocht langs de Turkse...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel