Fietsgids Ostsee Radweg Dänemark | Bikeline | ISBN 9783850004893

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 15,90 (inclusief 6% BTW)
Aantal

De Duitstalige Bikeline fietsgidsen beschrijven zowel dagtochten (de zg. Radatlassen) alsmede meerdaagse fietsroutes (de zg. Radfernwegen).

De langwerpige blauwe boekjes met ringband passen uitstekend in uw stuurtas. In de routeboekjes vindt u gedetailleerde fietskaartjes met (meestal) een schaal van 1:75.000 waarop de fietsroute staat ingetekend. Maar ook een complete routebeschrijving, de adressen van overnachtingsmogelijkheden op de route (alle prijsklassen en ook campings) en alle toeristische informatie.

Bezienswaardigheden worden ook beschreven tot aan openingstijden van musea toe. Een Bikeline gids biedt u alle benodigde informatie om een route met veel plezier te fietsen.


Één van de mooiste fietsroute door Denemarken is de zg. Ostsee Radweg. Het is een fietstocht van 800 km over goede, in een aantal gevallen afgescheiden wegen door een afwisselend landschap van natuur en cultuur. U gaat door de Kleine Belt, Sudfunens, het open land van Lolland-Falster en langs de indrukwekkende krijfkliffen op het eiland Mon.

Idyllische eilanden en sfeervolle stadjes komen op uw pad. Steeds is de Oostzee nabij. Het is mogelijk de route in te korten. In de fietsgids staan alle gedetailleerde fietskaarten met de route ingetekend. Ook zijn er hoogteprofielen afgebeeld en staan GPS coördinaten genoemd.

De routebeschrijving is compleet met overnachtingsadressen van campings, jeugdherbergen, pensions en hotels. Ook leest u in de gids over de diverse bezienswaardigheden op de route.

De routegids is uitgevoerd in geplastificeerd materiaal en is water-en scheurvast. 

(ISBN: 9783850004893, 2018, 160 pagina's)

fietsgids denemarken - fietsen in denemarken - bikeline ostseeradweg danemark - bikeline ostseeradweg denemarken ,  fietsroutes denemarken, fietsroutes scandinavie

Ervaringen van klanten

  • 16-10-2018 - De bestelde kaarten werden aan huis afgegeven. Superservice. lees meer
  • 16-10-2018 - Bestelling vlot en in goede orde ontvangen. lees meer
  • 04-10-2018 - We hebben onlangs de Treschergids van Kirgistan aangeschaft en het...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Reisboekhandel MoreTravelBooks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel